SÅIFA i Värmland AB är de värmländska åkarnas ledande drivmedelsbolag. Vi har drygt 25 anläggningar i Värmland och Närke och samarbetar med SÅIFA PREEM och OKQ8:s stationsnät runt om i hela Sverige.

Med våra drivmedelskort är det enkelt att få fördelaktiga drivmedelspriser var du än åker och bor. Det har hänt mycket sedan företaget grundades 1971, som SÅIFA–Service i Värmland AB. Då ägnade sig företaget mer åt däck som både producerades och sålde tillsammans med andra bildelar, drivmedlet var en liten del av verksamheten. Idag är Företagets huvudägare Värmlands Åkeriservice AB som funnits med ända sedan grundandet, samtliga LBC i Värmland samt VSV frakt.

Bolagets nuvarande drivmedelsstrategi är fokuserat på ett hållbart samhälle och inriktning mot fossilfria drivmedel med en utfasning av det fossila drivmedlet fram till 2030. Förutom drivmedelsförsäljningen erbjuder företaget ett effektivt och stort hämtlager med kem- och smörjoljor av högsta kvalité. SÅIFA Värmland fortsätter att investera i nya anläggningar och öka den tekniska kvalitén på drivmedelsanläggningarna för att säkerställa och förbättra tillgängligheten för kunderna.